Hakan SAHBAZ
Çalışkan Uye
Ailem İzmit/Derince de oturduğu için sık sık İzmit'e gidiyorum. Bu haftasonu da İzmit'te olacağım. Buluşma olacaksa katılmak isterim. Saat ve yer bilgisi paylaşır mısınız?
Buluşma günü genelde Cuma günü hava durumuna göre belli oluyor. Cuma günü akşama doğru bana özelden mesaj gönderirsen, detayları paylaşırım.Ailem İzmit/Derince de oturduğu için sık sık İzmit'e gidiyorum. Bu haftasonu da İzmit'te olacağım. Buluşma olacaksa katılmak isterim. Saat ve yer bilgisi paylaşır mısınız?
Hizli trende yer olsaydi İnan yarın oradaydım ama ne yazık kı bilet bulamadımEllerinize saglik arkadaslarYarin da bizim buraya bekleriz
![]()
Aynen Mustafa, özledik vallaHarikasınız gelsin artık şu 12 Mayıs Kocaelini özledik
Genelde her hafta sonu cumartesi ya da pazar düzenli buluşma oluyordu eskiden. Ama son zamanda biraz aksaklıklar olmaya başladı. 12 Mayıs'da şenlik nedeniyle kesin bir buluşma olacak ama.Bir sonraki buluşma ne zaman olacaktır ?
Mevcut grubumuzda aktif quad ile ilgilenen olmadığı için ne yazık ki yüzyüze APM ile ilgili bilgi alma şansınız yok diyebilirim.Bizim de bir projemiz var apm hakkında takıldığımız konuda bilgi alma şansımız var mı yüzyüze imkanı oluyor mu?
Tanıdığım ve bilgisi olan arkadaşlar zaten bu forumda ve paylaşım yapmış durumda.Sayın hocam eğer çevrenizde tanıdığınız veya bilgisi olan varsa yönlendirme yaparsanız çok sevinirim. Kendi okulumuzdaki hocalarımıza da sorduk fakat yeterli desteği alamadık.