Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Skidleri kaydıra kaydıra iniyoruz :) Pistin sonuna gelene kadar skid eriyor ama... Metallerden kıvılcımlar çıkıyor :evil:
Bir daha ki buluşmada @Doğukan Ocak ve @emreyolcu hic kaçarı yok. Tareq yaptığı şekilde pist üzerinden geçerek selam verecekler bize ;D:lollol:

Tareq ilk Türkiye ziyareti sırasında Hazerfende geçtiğim videosu var, müsait olunca paylaşayım :)

Bir daha ki buluşmada @Doğukan Ocak ve @emreyolcu hic kaçarı yok. Tareq yaptığı şekilde pist üzerinden geçerek selam verecekler bize ;D:lollol:

Tareq ilk Türkiye ziyareti sırasında Hazerfende geçtiğim videosu var, müsait olunca paylaşayım :)

Benim de çok sevdiğim bir hareket, eski uçtuğumuz alanın zemini betondu sürekli orada skidleri eritirdim :laugh:

Aylar sonra yeniden sahada olmak güzel :hoppa: Birazdan Şafak kardeşim de sahaya gelecek. Ondan önce mıntıka temizliği ve modellerle 1-2 poz aldım :thumbup:

MC0W.jpg
MDdZ.jpg

MfZE.jpg
MsIz.jpg
U5OA.jpg
Ua3K.jpg
U2NQ.jpg

ELlerinize saglik :)

Safak’in o 450’nin kuyruk servosu iki-uc yildir problemli hatirladigim kadariyla. Hatta problemsiz oldugunu hic hatirlamiyorum desem yeridir :D

Micir ne is Mehmet abi? Yolu mu duzeltecekler acaba?? Yoksa pist kisa mi gelmis? :D :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari