Mehmet Kucuksari
Administrator
Boş bırakmamak lazımKonu 5. sayfaya düşmüş vallahi zor buldum
Haftalık güncelleme geliyor![]()
Boş bırakmamak lazımKonu 5. sayfaya düşmüş vallahi zor buldum
Haftalık güncelleme geliyor![]()
Boş bırakmamak lazımZaten pazartesiye kadar ses çıkmasaydı, yine gazeteye ilan vermeyi düşünüyorduk
![]()
Süper haber ? Bakalım neler yapmışsın kardeşimİşler güçler peşinde zorlu iki hafta geride kaldı, neyse ki tünelin sonuna yaklaşıyoruz. Bu haftasonu kendime atolyeye dar atıp bir dolu iş yaptım çok şükür.
Yok bir sorun gözükmüyorBu arada forumun fotoğraf serverıyla alakalı bir sıkıntı mı var acaba?
Yok bir sorun gözükmüyor![]()
Az kaldı ama henüz silmedik ?? Ben bir sorun görmedim ama sorunlu konu linki alabilir miyim ?Eski mesajlardaki fotoğrafları göremiyorum?
Devamsızlık yaptım diye sildiniz mi yoksa![]()
Az kaldı ama henüz silmedik ??
Ben bir sorun görmedim ama sorunlu konu linki alabilir miyim ?
Acaba RC kolik server adresi ile ilgili burda sorunlar mı var diye düşünmeye başladım?
Ben de tam cep telefonuna VPN kurup dener misin diyecektim. Anlaşılan o ki bizim resim servera erişim bir şekilde orada sıkıntılı şu an. Şu adrese girmek isteyince ekranda ne çıkıyor ?Bilgisayarda hem chrome hem edge ile aynı sorun var. Cepte de chrome ile aynı şey. Acaba RC kolik server adresi ile ilgili burda sorunlar mı var diye düşünmeye başladım?
Ben de tam cep telefonuna VPN kurup dener misin diyecektim. Anlaşılan o ki bizim resim servera erişim bir şekilde orada sıkıntılı şu an. Şu adrese girmek isteyince ekranda ne çıkıyor ?
https://rckolik.gen.tr/
Sizin oradan bizim resim servera erişim engelli bu durumda. İnşallah geçici bir durumdur.Açılmıyor malesef....
Sizin oradan bizim resim servera erişim engelli bu durumda. İnşallah geçici bir durumdur.