Mehmet Kucuksari
Administrator
@Mustafa ÇOBAN kardeşimiz yardımcı olmaya çalışacaktır.Tesekkurler cevaplar icin. Sanirim baska keyler bulmam gerek...
@Mustafa ÇOBAN kardeşimiz yardımcı olmaya çalışacaktır.Tesekkurler cevaplar icin. Sanirim baska keyler bulmam gerek...
İşlem tamamdır. RF 7.5 yükseltildi, çalışıyor.
Radiolink AT9S kumandamı düzgün kalibrasyonunu yapabilirsemve kanal atamalarını doğru yapabilrsem, çalışmalara başlıyacağım
![]()
Güle güle kullanın. İnsan ilk yüklerken çok heves ediyor sonra da üşeniyor SIM çalışmaya![]()
Güle güle kullanın. İnsan ilk yüklerken çok heves ediyor sonra da üşeniyor SIM çalışmaya![]()
Tekrar merhaba, herkese teşekkürler.
Sanirim sorunum cozuldu. Ilker Bey ÖM den verdiği keyler ile kurulum yapmak için önce kurulu olanı silerken kendi uygulaması üzerinden yapmak istedim.
RF açtığımda aktivasyon başarılı diye bir uyarı çıktı.
Evdeki ve iş yerindeki internet bağlantılarından kaynaklanıyor olabilir belki
Bir de Belki hatalı işlemler yapmış da olabilirim diye gece önceden kurduğumu silip tekrar yüklemiştim
Şu an sim i açamıyorum, dongle yanımda değil. Dil ayarı hatası ve kumanda bulunamadı diye uyarı çıkıyor...
Akşam tekrar deneyeceğim sim e girmeyi ve yükseltmeyi
Özelden geri dönüş yapılmıştır.Merhabalar benimde almam mümkün mü keyleri
Linkleri özelden az önce gönderdim Rıfat beyElime bir crack sim cd'si ve dongle gecti ancak laptopda cd surucum olmayinca calistiramadim. Yazilimi indirebilecegim bir link bileniniz varmidir ?
Linkleri özelden az önce gönderdim Rıfat bey![]()
Özelden gönderilmiştirMerhabalar, simulator için linkler hala mevcut ise paylaşabilir misiniz.