Tekrar hayırlı olsun MustafamGüzel günlerde kırımsız uçuşlar. Maiden videosunu ve model hakkındaki yorumlarını 4 gözle bekliyoruz
![]()
Eyvallah abi ? inşallah yaparım.
Güle güle uçur kardeşim, hayırlı uğurlu olsun ?![]()
Sağ ol abi ?
Tekrar hayırlı olsun MustafamGüzel günlerde kırımsız uçuşlar. Maiden videosunu ve model hakkındaki yorumlarını 4 gözle bekliyoruz
![]()
Güle güle uçur kardeşim, hayırlı uğurlu olsun ?![]()
Mustafa hayırlı olsun , güle güle uçur , evlatlar büyüdükçe ve gündelik yaşam koşulları değiştikçe , bazılarımız için hobi yapmak hayal kurmakla aynı duruma geliyor nerdeyse.... Aslında en azından böyle bir mikro ile hem sık sık uçuş yapılabilir , hem zaman ve maliyet tasarrufu da yapılabilir... Düşünmüyorum desem yalan olur , en azından ev içinde de olsa sesini duyup , parmaklara antrenman yaptırmak fena olmaz...
Cahit ile senden de şu bahar çıkmadan bir buluşma görüntüsü bekliyoruz , nano lu olsun lütfen![]()
Sağ ol abi ?Gule gule kullan Mustafa ?![]()
Süper haber Mustafa'm1 gün sonra bana cevap verdiler, kumanda ayarlarını atmışlar, ancak fazlasıyla püf bir noktayı belirtmişler meğer kumandanın son sürümüne güncel olması gerekiyormuş yoksa ağzınla kuş tutsan olmaz gibi birşey, neyse adamlar diyeceğini demiş, bana uygulamak düştü sayelerinde kumandayıda güncelledik, aynı ayarlarla heli artık havalanmaya başladı. Bir video çekerim derken pil bitti o ayrı ? devamı gelecek ...
Kardeşim ellerine sağlık, düşünüp çekip paylaşman bile yeterli bizim içinBirde ufak video atayım, heli çok zaman ekranın dışında kalmış ama zaman kısıtlı ve tek oluca bu kadar oldu.
Orjinalde olsa bu pilde ne yazık ki imalat hatası var gözüküyorOrijinal pilde de böyle bir sorunla karşılaştık işte, mikro boyutta oluncada pek müdehale etmek istemiyorum açıkçası.
Bunu nette bir araştırmak lazım. Acaba bu sorun genel mi yoksa bizim ayarlarla ilgili bir durum muSorunlardan ilki; uçuş sırasında heliye birşeyler oluyor ve o stabilite yerini sola doğru kaçmaya bırakıyor, şimdiye kadar her uçuşta yaptı neredeyse Allah tan sağa doğru sert komutlarla düzeltebiliyorum sonra biraz kendi kendine irtifa kaybı ve hiç bir şey olmamış gibi stabil hale geri dönüş. Düzeltme yapmak için çubuğu neredeyse en sağa kadar kırmam gerekiyor. Bunu neden yaptığını bir türlü kavrayamadım garip bir sorun benim için.
Kardeşim ellerine sağlık, düşünüp çekip paylaşman bile yeterli bizim için
Orjinalde olsa bu pilde ne yazık ki imalat hatası var gözüküyor
Bunu nette bir araştırmak lazım. Acaba bu sorun genel mi yoksa bizim ayarlarla ilgili bir durum mu![]()