Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Sen onu doğrudan o mikrodalgaya atıver gitsin...
Güzel bir süpriz olduBen de klube katıldım
Sıcak yaz günlerine hazırlık![]()
Güzel bir süpriz olduModel güzel ve eğitici bir model. Hayırlı olsun kardeşim
![]()
Eğer öyle bir risk varsa, bence kumandayı kutusundan çıkar ve başka çanta içine koy kardeşimBende hiç spektrum radyo olmadığı için de mecbur Rtf aldım. Bakalım ülkeye girerken bir sıkıntı olacak mı...
Vay hayırlı olsun abi, hobbyking de piller vardı indirimdeyken almıştım ben onlardan da alırsan uçuş keyfin daimi olur
HOBBYKING BLADE NANO S2 LIPO
Eğer öyle bir risk varsa, bence kumandayı kutusundan çıkar ve başka çanta içine koy kardeşimNe olur, ne olmaz
![]()
Hayırlı olsun abi?
Gerçekten micro modeller içerisinde şu an en iyilerindenHer durumda, fiyatıyla ve ev içinde her hava şartında uçulabilir bir model olmasıyla epey hoşuma giden bir model oldu, iyi ki almışımşimdi buna scale bir gövde geçirmeye geldi sıra
![]()
Hayır safe Z ayrı bir mod illaki onda kullanacaksınız diye bir durum yok bildiğim kadarıyla.Bende bu modeli almayı düşünüyordum. Ancak sanırım eski versiyon dx7 kumandalar ile bind olmuyor.Manualine baktım.Kumanda ayar kısımlarında bir çok spektrum kumanda modeli varken dx7 yok. Mesela İlk versiyon mcpx bl nin manualine baktim. Orada dx7 ayarlari var.Rtf alsam bu sefer Evren abinin bahsettiği ani alçalma ve yukselmelerdeki hissiyat ozelligi hiç keyif vermez.Sanirim bu safe z özelliğinden dolayı. Acaba 3d modunda da safe z özelliği aktif mi oluyor. ?
Rtf alsam bu sefer Evren abinin bahsettiği ani alçalma ve yukselmelerdeki hissiyat ozelligi hiç keyif vermez.Sanirim bu safe z özelliğinden dolayı. Acaba 3d modunda da safe z özelliği aktif mi oluyor. ?