Ali Emre KAYGIN
Çalışkan Uye
Abi kanat sağlamlık testini geçtiKesinlikle daha hafif olduğu bir gerçek , maruz kalacağı kuvveti kurtarırsa ,sağlamlık testini de geçmiş olur.
Abi kanat sağlamlık testini geçtiKesinlikle daha hafif olduğu bir gerçek , maruz kalacağı kuvveti kurtarırsa ,sağlamlık testini de geçmiş olur.
Sonuç gayet başarılıİlk denemedeki sonuçlar başarı ile sonuçlandı ve istediğim gibi sonuç aldım.
Şu linke tıklayınca ne oluyor peki ?selamunaleyküm ben çaylak modelinin planını indiremiyorum yardım edermisiniz acaba
O zaman diğer açtığınız konuyu siliyorumMehmet bey çok teşekkür ederim tamamdır.İmdadıma yetiştiniz![]()
İlk mesajda bu sorunuza şöyle açıklama getirilmiş.Mehmet bey bunun ç.ıktısını a4 kağıdınamı alacağım.Pc de açınca tam ekran oluyor.
Forumdan aldığım uçağın projesini A0 kağıda baskı almıştım. Bu çizimleri kapron zerine çizerek kestim ve bunları uhupor ve sıcak silikon yardımı ile yapıştırdım. Uhuporun yapıştırma prensibi baskı olduğundan çeşitli evde bulduğum malzemeleri ağırlık olarak ve mandalları da işkence olarak kullandım.
![]()
![]()
![]()
Elevatör ve rudderı da aynı şekilde kaprondan kestim ve gri bant ile menteşelerini yaptım.
![]()
Kırmızı koli bandı ile hem görünürlüğün artması hem de sağlamlığın artması için kaplama yaptım. Yapı marketten lazım olur diye aldığım dubellerin çivileri ile servo bağlantısını yapmak için elevatör ve rudderın üzerine delik açarak sabitledim.
![]()
Ve yaptığım elevatör ve rudderı gövde üzerine sabitledim.(Not: kitaplar çok yardımcı oldu.)
![]()
![]()
...
Elevatör ve rudderı da aynı şekilde kaprondan kestim ve gri bant ile menteşelerini yaptım.
![]()
...
Muhittin, menteşe için bu gri tamir bantı yerine doğrudan koli bantı da kullanabilirdin. Bence bu ağırlığı artıracaktır.