Mehmet Kucuksari
Administrator
Modeli geçtik, nerede ise 1 haftadır hiç ses çıkmayınca merak ettik seni Evren kardeşimSon mesajımdan buyana modele ne elimi ne de beynimi süremedim malesef. Öyle yamalı bohça modunda asılı duruyor garibim,
Modeli geçtik, nerede ise 1 haftadır hiç ses çıkmayınca merak ettik seni Evren kardeşimSon mesajımdan buyana modele ne elimi ne de beynimi süremedim malesef. Öyle yamalı bohça modunda asılı duruyor garibim,
Modeli geçtik, nerede ise 1 haftadır hiç ses çıkmayınca merak ettik seni Evren kardeşim![]()
Modelcilikte planladığın gün maiden yapılması en kesin kıyamet alametidir ve her durumda sakınılması gereken bir uygulamadır. Aman ha...![]()
Renk ve stil olarak en son hangisini seçmiştik kardeşim. Sana zahmet bir daha hatırlatır misin ?![]()
Ben de öyle hatırladım ama yine de teyid edeyim dedimBeyaz ve turuncu olan şu şema olacak:
Peki bayrak n'olacak?
Zahmet ne demek abi
Beyaz ve turuncu olan şu şema olacak:
Elimdeki 48 mikyas maket için olan sulu çıkartmaları tarayıp boyutlarını ayarlayıp şeffaf sulu çıkartma kağıdına basacağım. İşe yarar bişey olurlarsa modele uygulayacağım, yoksa pas geçip sadece boyamayı yapıp forsları kodları vs detaylandırma aşamasına bırakacağım.
Yok, yok! Demem o değil! Bayrak "Amarıkan" bayrağı mı olacak, onu dedim di. Hani Türk bayrağı felan, ne bileyim?...
Abi bence tüm renkler ve bayrak orijinal olur , lakin kimin yapıp uçurduğunu yabancıların anlaması açısından kuyruk dikmesine bir ayyıldız da şüphesiz yakışır![]()