- İlgi Alanı
- Uçak
Bugünden birkaç kare...
Abisi sen yaparsın, hem güdüm niye olmasın roket skeyl olduğunu biliyor mu? (ısıya,harekete, sese duyarlı sensorlar neyin) , vaktin yoktur.Güdüm skeyl olmazama roket motoru koyabilsem dadından yenmez...
, kıyafeti bile uyumlu. 
SumeronicsRC üretimi sıkışma kontrollü kontrolcüler olursa switch de gerekmez.Hayli yoğun ve keyifli bir gün olmuş anlaşılan.
Hani derler ya "bekara karı boşamak kolay" Genelde hafif ve köpük modellerle uğraşan birine kolay gibi görünse de" kapaksız modeller kullanan biri olarak" yorum yapmama izin verirsen.
Oyuncaklarda ve farklı yerlerde kullanılan bir "nihayetsiz dişli " olayı var.
Aslında mini birer stop switch ve nihayetsiz dişliye sahip servo motor la bu kapakların aralanması sorunu ortadan kalkabilir mi?
Bu sorunu twin engine kargo uçağının kargo kapağında yaşamıştım. Model büyükce olunca oynamak kolay geliyordu ve o tarz bır mekanizma yapmıştım. Benimki daha çok mekanik/elektronik çözümdü.. Phanter de hayli büyük ve ağır bir model olduğundan ufak tefek oynamalara izin verir sanırım.
Kolay gelsin.
Delikanlımızın da maşallahı varBugünden birkaç kare...
Hayli yoğun ve keyifli bir gün olmuş anlaşılan.
Hani derler ya "bekara karı boşamak kolay" Genelde hafif ve köpük modellerle uğraşan birine kolay gibi görünse de" kapaksız modeller kullanan biri olarak" yorum yapmama izin verirsen.
Oyuncaklarda ve farklı yerlerde kullanılan bir "nihayetsiz dişli " olayı var.
Aslında mini birer stop switch ve nihayetsiz dişliye sahip servo motor la bu kapakların aralanması sorunu ortadan kalkabilir mi?
Bu sorunu twin engine kargo uçağının kargo kapağında yaşamıştım. Model büyükce olunca oynamak kolay geliyordu ve o tarz bır mekanizma yapmıştım. Benimki daha çok mekanik/elektronik çözümdü.. Phanter de hayli büyük ve ağır bir model olduğundan ufak tefek oynamalara izin verir sanırım.
Kolay gelsin.
SumeronicsRC üretimi sıkışma kontrollü kontrolcüler olursa switch de gerekmez.
Hatta devrenin üzerine Electron ya da Robart amblemi bile koyarız gerekirse.

Sendeki retract kontrolcüde olduğu gibi akım kontrollü...
Özgür bey , detay bilgilendirme için teşekkürler. Benim önerilerime bakmayın bir nevi " bekara karı boşamak" gibi oluyor...Bizler (elektrikli modellerle uğraşanlar) biraz büyükce bir model yapınca, bir dolu boş alan oluşuyor. Panther de ki karmaşa ve sıkışıklığı göz ardı edip sanki en büyük sorun kapaklarmış gibi düşündüm.
Servo ve kontrol ettiği yüzey arasındakik ek ve bağlantılarda ki minik boşluklar en sonunda daha fazla biir boşluk olarak kontrol yüzeyine yansıyor. Üstelik panther deki iç basınç maruz kalmıoruz. Bernoulli nin neden olduğu etki kapağı yerinden oynatıyor.
Kolay gelsin. Konularınızda çok şey öğreniyoruz.![]()