- İlgi Alanı
- Uçak
Bunlar motivasyon şeysi sayılır mı acaba???
Buna adam çatlatma şeysi denir!...
ailesine beyan eder hepinize iyi bir hafta dilerim
Evren üstadım , o yüzüğü faturalı işleyip, yerine daha fazla temas yüzeyi elde ederek yapıştırsak nasıl olurdu , çatlatma şeysi beni de çatlattı da ,gözün üstünde kaş bahanesi arıyom![]()
Mahalleye bir tane deli yeter! Daha fazla üzerimize gelmeyin....

Olumsuz düşünmeye programlanmışız. Oralarda bu sahalar ve tesisleçoğu zaman özel klüp ve bazen de derneklerin himayesinde. Üyeler de ciddi paralar ödüyorlar. Bizde olmamasının nedenlerinden biri de bu. Mümkünse para vermeyelim ama saha şahane olsun...
NERDE BU DEVLET?....

Böyle bir imkanım olsa her gün orada olurdum. Hiç de tembel değilim!Somut bir ornek verecegim, isim vermek dogru olmaz ama konuyu paylasmakta bir behis gormuyorum....
Adana'da Kelaynak havacilik klubumuz var. Tum hazir altyapisi ile birlikte, tertemiz bir kafeterya, modelciler icin bir kulup odasi, isteyene hangarlama imkani, 220v elektrik, tertemiz bay/bayan tuvaletler, sabun ve kagit havlusuna kadar mevcut ve bunlar bir isletme sorumlusu tarafindan da denetim altinda...
Ayni zamanda dileyen modelciler icin mangal imkani tum altyapisiyla mevcut, komurunuz ve etinizle gelmeniz yeterli, ayrica cocuklar icin yuksek standartta bir cocuk parki ve bir cim voleybol sahasi da mevcut, unutmadan yeteri kadar golgelik de mevcut sahada....
Kalabalik bir modelci ve aile grubu dahi olsa herhangi bir sikisiklik yasama sansiniz neredeyse yok diyebilirim, hersey herkese yetecek kadar mevcut...
Ve tum bunlar icin odemeniz gereken maddi bedel ne kadar biliyormusunuz ? HICBIRSEYGidin yeter ki, oyle pazarlama taktigi falan da degil, yillardir boyle durum....
Peki modelciler nerede ucuyorlar dersiniz ?Cayirda cimende.... Gunesin altinda yanarak.... Sebep mi ? Pist dar, mesafe uzak (sehrin gobeginden 22 km ve hem otoban hem de E5 uzerinden yaklasik 18-20 dakika icerisinde ulasim mumkun, trafik falan sifir)
Ayni piste, gunde 5-6 tane Full-Scale sportif ucagin inip kalktigini soylemismiydimAksaklik ihtimaline karsi da transponder surekli olarak acik modelcilerin oldugu tarafta, gelen giden olursa duyabiliyorsunuz rahatlikla...
Pilotaji gelistirmeye hic bir zaman luzum yok. Cunku biz profesyonel degiliz, cunku soyle, cunku boyle.... Hep bahaneler dinleyip dururum yillardir... Madem o luzumsuz bu luzumsuz neden modelcilik yapiyorsun, en luzumsuzu zaten hobimiz diyecegim tutuyor ama diyemiyorum, acaba bir kisi de olsa kazanirmiyiz diye soylemlere devam
Yazin ucusa giden bulmak zordur, neden mi ? Hava sicak. Sabah 6 ila 9 arasi 24 ila 33 derece arasinda dediginizde aman be kim kalkacak o saatte cevabini alirsiniz !
Kabahat sartlarda degil, yalnizca ama yalnizca bizde... Kabul edelim, tembeliz, tembeliz, tembeliz... Buna karsilik da kibrimizden asla odun vermeyiz...
Azicik da ben dokeyim dedim icimiMahkemeye veren olmaz deee mi ??
![]()

Zamanında RCKolik ekibi olarak 2 defa Adana’ya gidip, bu şahane tesiste uçuş yapmıştık. Gerçekten de imkanlar bakımından süper bir tesisAdana'da Kelaynak havacilik klubumuz var. Tum hazir altyapisi ile birlikte, tertemiz bir kafeterya, modelciler icin bir kulup odasi, isteyene hangarlama imkani, 220v elektrik, tertemiz bay/bayan tuvaletler, sabun ve kagit havlusuna kadar mevcut ve bunlar bir isletme sorumlusu tarafindan da denetim altinda...
Peki biz buna şaşırdık mı ?Peki modelciler nerede ucuyorlar dersiniz ?Cayirda cimende.... Gunesin altinda yanarak.... Sebep mi ? Pist dar, mesafe uzak (sehrin gobeginden 22 km ve hem otoban hem de E5 uzerinden yaklasik 18-20 dakika icerisinde ulasim mumkun, trafik falan sifir)
![]()
Abi, gecen su E-5'in kenarinda bir hastane var ya Sisli tarafinda, catisinda ucan ucaklar falan gormusler bizim arkadaslar. Duydun mu hic oyle birseyBöyle bir imkanım olsa her gün orada olurdum. Hiç de tembel değilim!![]()
Bir de Adana'da bu aralar baya bir kolon problemli hasta varmis diye duydum. Maket bicagiBöyle bir imkanım olsa her gün orada olurdum. Hiç de tembel değilim!![]()
Zamanında RCKolik ekibi olarak 2 defa Adana’ya gidip, bu şahane tesiste uçuş yapmıştık. Gerçekten de imkanlar bakımından süper bir tesis
Peki biz buna şaşırdık mı ?![]()