Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Bizler basit arızalardan kırım yaparken , Türker hakikaten çok ilginç kırım sebeplerini de bizlere öğretmeye devam ediyor ve yine süper pilotajı sayesinde de şükür ki kırımsız atlatıyor.:thumbup:
Hava da regülatör çıkması da nedir yahu , :eek: valla bu yaşıma geldim , böyle bir arızayı ilk defa gördüm.Türker artık nasıl bastırdıysa , motor teslim olup parça parça kendini feda etmiş herhalde :D
Hakan abi iltifatlar için çok teşekkür ederim ama videoyu izleyince öyle üst düzey bir pilotaj olmadığını göreceksin. :laugh: Hepimizin başına türlü türlü olaylar geliyor benim de nasibimde olanlar bunlarmış. :) Şans faktörü tamamen, öyle motoru falan zorlamak nerede eller ayaklar titriyor valla uçarken. :lollol:
ufak sorun içinde geçmiş olsun, nitrocu adam motor stop etmesinden model kırmaz :laugh:
Teşekkürler Ali, bu sözü boşa çıkartmamak için nitrocular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. :D
,Türkere de geçmiş olsun ucuz atlatmış. Ya bu nitronun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor imtihan aylarındayım:evil:
Teşekkürler Fatih, dayan kardeşim biz korkmayız yağdan pastan....... :lol::RCKolik:

Ama regulator de cikacagi zamani da biliyor, cikacagi adami da biliyor yani... Bende olsa tam inverte gecerken cikardi, tas gibi dusururdum heliyi :D :D Senin oto acil inis gibi olmamis, dur bi doneyim, dur surayi begeneyim de ineyim gibi olmus, estetik olmus. :)

Tekrar gecmis olsun, ama guzel bi heyecan bi renk katmis gununuze :D

Bu haftalar Solaklardayiz. Ama buranın da keyfi kaçmaya başlamış ne yazık ki :( Kuzey Marmara oto yolu bağlantı yolu sahanın hemen arkasından geçiyor.

ktt5.jpg
koTv.jpg

Son düzenleme:
Evet bu haftada Arslanbey'deydik :thumbup: Ben, Ömer abi ve Murat arkadaş sahadaydık. İlerleyen saatlerde muhabbet için Şafak kardeşim kızı ile bizleri ziyarete geldi :thumbup:

Güzel ve güneşli bir günde, bolca muhabbet ile uçuşlarımızı yaptık çok şükür :hoppa:Kalkış anında motor stop ile Ömer abimiz zorunlu iniş yaptı ama çok şükür sadece iniş takımı hafif hasar aldı.

mTLg.jpg
mb8W.jpg
m1JZ.jpg
mOQE.jpg