Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Ben uçağı havada unutanı biliyorum...
Yok artık daha nelerBen uçağı havada unutanı biliyorum...
Arkadaşımız bir FPV uçağı uçuruyor. Otonom uçuş kabiliyeti var. Havadayken bir telefon geliyor. Arkadaşımız hold moduna alıyor ve uçak başlıyor göl tarafında daire çizmeye. Telefon görüşmesi uzuyor ve gergin geçiyor. Sinirlenen arkadaşımız kumandayı kapatıp toplanıp arabasına atlıyor ve gidiyor. Ancak akşam eve varınca farkediyor uçağın olmadığını.Yok artık daha neler![]()
Gerçekten inanılır gibi değil ama insanlık hali. Demek ki her şey olabiliyorArkadaşımız bir FPV uçağı uçuruyor. Otonom uçuş kabiliyeti var. Havadayken bir telefon geliyor. Arkadaşımız hold moduna alıyor ve uçak başlıyor göl tarafında daire çizmeye. Telefon görüşmesi uzuyor ve gergin geçiyor. Sinirlenen arkadaşımız kumandayı kapatıp toplanıp arabasına atlıyor ve gidiyor. Ancak akşam eve varınca farkediyor uçağın olmadığını.
Arkadaşımız bir FPV uçağı uçuruyor. Otonom uçuş kabiliyeti var. Havadayken bir telefon geliyor. Arkadaşımız hold moduna alıyor ve uçak başlıyor göl tarafında daire çizmeye. Telefon görüşmesi uzuyor ve gergin geçiyor. Sinirlenen arkadaşımız kumandayı kapatıp toplanıp arabasına atlıyor ve gidiyor. Ancak akşam eve varınca farkediyor uçağın olmadığını.
Sizin oğlanın da otonom modu var mıydı![]()