Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet ve Türker abi, ben sizi bu masa başındaki fotoğraf ve videolarınızla tanıdım, sanırım uzun süredir böyle fotoğraf paylaşmamıştınız. Yanlış hatırlamıyorsam en son Logo 800'ün unbox videosunda bu masanın başındaydınız
Türker abiye tekrar hayırlı olsun, kırımsız kazasız belasız uçuşlar dilerim
Mehmet abi kolay gelsin, türkere de hayırlı olsun diyelim inşallah sorunlar giderilir pazar günü de gönlünüzce uçuşlar yaparsınız.Kırımsız uçuşlar sayın abilerim
Ben de modeli masaya yatırdım, dün akşam 21:00 den beri uğraşıyorum. Yeni kumanda, yeni ünite kurulumu falan... Kısmen yarın ki buluşmaya hazırız bakalım
Arkadaşlar herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler. Benim mesajım epey geriden geldiği için muhtemelen artık Pazar günü maiden'ın olamadığını öğrendiniz bile.
Ama gayet güzel bir buluşma oldu ve modellerimizin hepsi sapa sağlam duruyor. Demekki hayırlısı böyleymiş dedik ve heliciliğin en önemli tuşu " HOLD " a vaktinde basmayı başarabildik diye düşünüyorum.
Mehmet abinin masayı da özlemişim doğrusu en azından hasret gidermiş olduk biraz.
Buluşma şahaneydi, görsellerin olduğu konuda yorumlara devam ederim.
Bugün Türker, Şafak, Barış ve benim katılımım ile geçen haftaya göre biraz kısa da olsa güzel bir gün geçirdik
-- Logo 690 Ayar Uçuşlarına devam edildi.
-- Barış kardeşimizin yeni EPP uçağını maiden yaptık
-- Şafak 450 ile ayarlara devam ettik. En son bu sefer ne yazık ki ESC su koyuverdi ama çok şükür sadece ana pallerde hasar var. Haftaya aynen devam
-- Günün süprizi ise yine Barış kardeşimizden geldi ve bizleri saha da aç bırakmadı
Videolar yarına hazır olur, bugünlük resimleri paylaşmış olalım