Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Hayırlı ugurlu olsun.Keyifli,kırımsız ucuslar diliyoruz. :halay:

Mehmet ve Türker abi, ben sizi bu masa başındaki fotoğraf ve videolarınızla tanıdım, sanırım uzun süredir böyle fotoğraf paylaşmamıştınız. Yanlış hatırlamıyorsam en son Logo 800'ün unbox videosunda bu masanın başındaydınız :D

Türker abiye tekrar hayırlı olsun, kırımsız kazasız belasız uçuşlar dilerim :saygilar:

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Aahh o masanın dili olsada konuşsa, ne zamanımız gecti zamanında orada :D

Ama dediğin gibi son 3 senede sadece 3 defa basi basindaydik. 570, 800 ve 690.

Küçük bir iki video harici artık eskisi gibi masa basına geçmemize gerek kalmıyor, sagolsun genc arkadaslar o bayrağı artık bizden devraldılar :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkurler Ibrahim, teşekkurler Arda. Insallah modelimiz yarın havadaki yerini alacak :D

Mehmet abi kolay gelsin, türkere de hayırlı olsun diyelim inşallah sorunlar giderilir pazar günü de gönlünüzce uçuşlar yaparsınız.Kırımsız uçuşlar sayın abilerim :saygilar:

Türker abi hayırlı olsun[emoji106] sizi o meşhur masada görmeyelide baya olmuştu[emoji5]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

modellerin havada görsellerini bekliyoruz. Ah bana değil masaya sorun diyorsun demek Mehmet abi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de modeli masaya yatırdım, dün akşam 21:00 den beri uğraşıyorum. Yeni kumanda, yeni ünite kurulumu falan... Kısmen yarın ki buluşmaya hazırız bakalım :)

Ben de uççam bigün o Yuvacıklarda, ben de yiycem o şekerlerden...

rvaybt.jpg

Hayirdir yolculuk nereye ?? :D

Arkadaşlar herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler. :thumbup: Benim mesajım epey geriden geldiği için muhtemelen artık Pazar günü maiden'ın olamadığını öğrendiniz bile. :laugh:

Ama gayet güzel bir buluşma oldu ve modellerimizin hepsi sapa sağlam duruyor. :) Demekki hayırlısı böyleymiş dedik ve heliciliğin en önemli tuşu " HOLD " a vaktinde basmayı başarabildik diye düşünüyorum. :lollol:

Mehmet abinin masayı da özlemişim doğrusu en azından hasret gidermiş olduk biraz. :D

Buluşma şahaneydi, görsellerin olduğu konuda yorumlara devam ederim. :RCKolik:

Bugün Türker, Şafak, Barış ve benim katılımım ile geçen haftaya göre biraz kısa da olsa güzel bir gün geçirdik :thumbup:

-- Logo 690 Ayar Uçuşlarına devam edildi.
-- Barış kardeşimizin yeni EPP uçağını maiden yaptık
-- Şafak 450 ile ayarlara devam ettik. En son bu sefer ne yazık ki ESC su koyuverdi ama çok şükür sadece ana pallerde hasar var. Haftaya aynen devam
-- Günün süprizi ise yine Barış kardeşimizden geldi ve bizleri saha da aç bırakmadı :bravo:

Videolar yarına hazır olur, bugünlük resimleri paylaşmış olalım :thumbup:

1zuq9d.jpg

2i0voyu.jpg

33jhb9x.jpg

n39lbl.jpg

3012amw.jpg

2eb6edx.jpg

2cojwoh.jpg

2uii1ye.jpg

dc6mwi.jpg