Muscat Tayyare Fabrikası'ndan haberler

Atayım mı forumdan?

Bunları mı? ?

62FX5.jpg
62tpm.jpg
6241H.jpg

"Öz RCkolik" forumu açacağım, oraya gelirsiniz atılırsanız ;D
Mehmet abi tamam vaktiyle diğer forumlarla tatlı bir rekabet oluyordu ama açık söyleyeyim ben bu deliyle uğraşamam. :lol: :lol: :lollol:

Deli dedik bağrımıza bastık bi kere, burda kalması hepimiz açısından daha iyi. :laugh: :laugh: :RCKolik:

Mehmet abi tamam vaktiyle diğer forumlarla tatlı bir rekabet oluyordu ama açık söyleyeyim ben bu deliyle uğraşamam. :lol: :lol: :lollol:

Deli dedik bağrımıza bastık bi kere, burda kalması hepimiz açısından daha iyi. :laugh: :laugh: :RCKolik:
Bi odaya kapatsak, kendi kendine takılsa?

Sizi de pek cesur gördüm Serkan Bey, aman diyeyim böyle güldünüz diye sizi atmasın bunlar forumdan :lol::evil: Ama merak etmeyin ben yakında "Öz RCkolik" forumu açacağım, oraya gelirsiniz atılırsanız ;D
Şu anda beni bir korku sarmadı değil ???? ama öz Rc kolik kapılarını açtığınız için biraz olsun rahatladım ??

Bazen, hatta çoğu zaman Sümer abinin ( @Sumer Yamaner ) esprili gönderilerini okuyunca sesli gülüyorum ???

Me262 'nin hatrına bunu bir iltifat olarak kabul etmeyi tercih ediyorum.
Teşekkür ederim. :saygilar:

Abi tam olarak hangi Me262'yi kastediyorsun bi zahmet şu aşağıdaki fotoda bi işaretler misin, kendi aralarında kavgaya tutuştular, "beni kastediyor", "hiçte bile esas beni kastediyor!!" diye... :lol::lollol::lol:

62D19.jpg

:lol::lol::lol:
Akıllı adamın hali de bir başka oluyor yahu :D

Bi odaya kapatsak, kendi kendine takılsa?

Kapının altından yemek, balsa, epoksi, CApon, zımpara, boya, fiber/karbon kumaş falan verecekseniz bence sorun yok :D

Şu anda beni bir korku sarmadı değil ???? ama öz Rc kolik kapılarını açtığınız için biraz olsun rahatladım ??

Bazen, hatta çoğu zaman Sümer abinin ( @Sumer Yamaner ) esprili gönderilerini okuyunca sesli gülüyorum ???

Korkmayın, öz olmazsa hakiki RCkolik forumu kurarız, baskılara boyun eğmeyin! :D

Sümer abimiz bir tanedir :thumbup:

Abi, odayı bırak, adam kendini başka bir ülkeye kapattı tek başına. Daha ne olsun?
Taa oralardan bile yetiştiriyor...

:lol::saygilar:

;D
"Schwalbe"lerin resmini koymuş ya, hem de resim çekmek için hepsini biraraya getirmiş ya, üstelik bir de onlarla konuşmaya başlamış ya....
Hala ümit var! ?

Tabii ki palyaço gibi olanı özellikle takip ediyorum. :saygilar: