- İlgi Alanı
- Uçak
Atayım mı forumdan?
Kemale ermiş işte![]()
Kemale ermiş işte![]()
Mehmet abi tamam vaktiyle diğer forumlarla tatlı bir rekabet oluyordu ama açık söyleyeyim ben bu deliyle uğraşamam."Öz RCkolik" forumu açacağım, oraya gelirsiniz atılırsanız![]()
Bi odaya kapatsak, kendi kendine takılsa?Mehmet abi tamam vaktiyle diğer forumlarla tatlı bir rekabet oluyordu ama açık söyleyeyim ben bu deliyle uğraşamam.![]()
![]()
Deli dedik bağrımıza bastık bi kere, burda kalması hepimiz açısından daha iyi.![]()
![]()
![]()
Şu anda beni bir korku sarmadı değil ???? ama öz Rc kolik kapılarını açtığınız için biraz olsun rahatladım ??Sizi de pek cesur gördüm Serkan Bey, aman diyeyim böyle güldünüz diye sizi atmasın bunlar forumdanAma merak etmeyin ben yakında "Öz RCkolik" forumu açacağım, oraya gelirsiniz atılırsanız
![]()
Bi odaya kapatsak, kendi kendine takılsa?
Me262 'nin hatrına bunu bir iltifat olarak kabul etmeyi tercih ediyorum.
Teşekkür ederim.![]()
Mehmet abi tamam vaktiyle diğer forumlarla tatlı bir rekabet oluyordu ama açık söyleyeyim ben bu deliyle uğraşamam.![]()
![]()
Deli dedik bağrımıza bastık bi kere, burda kalması hepimiz açısından daha iyi.![]()
![]()
![]()
Bi odaya kapatsak, kendi kendine takılsa?
Şu anda beni bir korku sarmadı değil ???? ama öz Rc kolik kapılarını açtığınız için biraz olsun rahatladım ??
Bazen, hatta çoğu zaman Sümer abinin ( @Sumer Yamaner ) esprili gönderilerini okuyunca sesli gülüyorum ???
Abi, odayı bırak, adam kendini başka bir ülkeye kapattı tek başına. Daha ne olsun?
Taa oralardan bile yetiştiriyor...
Tabii ki palyaço gibi olanı özellikle takip ediyorum.![]()
"Schwalbe"lerin resmini koymuş ya, hem de resim çekmek için hepsini biraraya getirmiş ya,