Özelden cevap gönderilmiştirMehmet bey bende link alabilirmiyim. Kumandam Futaba Cap9

Özelden cevap gönderilmiştirMehmet bey bende link alabilirmiyim. Kumandam Futaba Cap9
Özelden cevap verildiMehmet Bey, Simülatör linkini bana da yollarsanız çok memnun olurum.
Özelden gönderilmiştirmehmet bey bir link de ben rica ediyorum
Özelden cevap verilmiştir.Merhabalar
Simulator linkini ben de alabilir miyim?
teşekkürler
@Burak HAYIRLI bende de yok ne yazık ki. Multikopter için bence diğer simülasyonları deneyin. Su konudan erişebilirsiniz.
https://www.rckolik.com/forum/konu/simulator-simulasyon-konu-indeksi.1855/
Mehmet abi selamlar. Rc olayına tekrar döneceğim. Bilmem hatırladın mı. Real Flight için link alabilir miyim ben de. Bilgisayarıma kurulumunu yapacağım.Özelden cevap verilmiştir.![]()
Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman. Özelden gönderiyorum.Mehmet abi selamlar. Rc olayına tekrar döneceğim. Bilmem hatırladın mı. Real Flight için link alabilir miyim ben de. Bilgisayarıma kurulumunu yapacağım.
Mehmet Bey merhaba bende real flight 4 kurulu ama yükseltme programları 32 bit kalmış(2011 senesinde indirmiştim.) Forumda yeniyim. Tüm konuyu 17 sayfada okudum ilk sayfadaki linkler çalışmıyor. Rica etsem ben de simülasyon linklerini alabilir miyim? Uzak kalmamdan ötürü şuan RF7 mi kullanılıyor ve benim daha önce uçağımla aldığım art tech kumandamla kullanabilir miyim bu programı? RF4.5 de Art tech i kullanabiliyordum.