Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Angarya bir meşguliyet yaratmak istemezdim ama bir türlü çözemediğim bir durum var?
RF4 gayet güzel kurulduğu halde, kumanda ile ilgili bir hata veriyor. (THK menşeli 6 kanal Art-Tech simülasyon kumandası)

eV3Bx.jpg

Kumanda eskidi ondan mı İnterLink istiyor acaba? Bu sorunu yaşayan başkaları da var mı, nasıl çözerim?
Teşekkür ederim:saygilar:

Angarya bir meşguliyet yaratmak istemezdim ama bir türlü çözemediğim bir durum var?
RF4 gayet güzel kurulduğu halde, kumanda ile ilgili bir hata veriyor. (THK menşeli 6 kanal Art-Tech simülasyon kumandası)
EMU exe yazılımı üzerinden RF4.5 çalıştırıyorsunuz değil mi ? Yani gönderdiğim linkteki PDF anlatıldığı şekilde kurulum yapıldı, değil mi ?

Ya kusura bakmayın; üst üste anlayamadığım bir sürü problem çıktı. Ben de bilgisayar konularında biraz tez canlıyım galiba, çok çabuk sıkılıyorum. O panik halinde yazdım, sonra da kızdım kendime.:) Eski yazılarda kumanda ilgili bir problem olmadığını göre göre yazmışım öylece:laugh:
Velhasıl; RF4.5 kuruldu her şey tamam ama gönderdiğim fotodaki hatayı veriyor... Bilgisayarımla ilgili bir şeyler olsa gerek; daha sonra yeniden bir el atacağım.
Asıl Phoenix kurmak istiyordum zaten. Gelen linkten Yandex aracılığıyla sıkıştırılmış dosyayı indirdim. Açmaya çalışınca "bu dosyayı disc e yazmak için boş bir cd takın" diyor. O noktada bezginlik yaratıyor ve bırakıyorum:D

Ama dün akşam itibariyle simülasyonumu yeniden kullanmaya başladım. Yıllar evvel BodrumRC den temin ettiğim eski DVDlerdeki PX 3.0'ı kurdum, gayet sorunsuz çalışıyor%p Sürüm eski ama işimi görür..
Yani problem yok, çok teşekkür ederim:saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Merhabalar ,
Mehmet bey benim de simulatör programina ihtiyacim var yardimci olabilir misiniz?

Merhaba,
windows 10 için Flysky FS-i6x e uygun versiyon hangisidir?

USB Trainer kablosuyla ClearView adlı program ile biraz denedim fakat ücretsiz versiyon sonuna geldiğinden kaldım :)

Teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba "aerofly RC 7 Ultimate Edition" ile simulasyona trainer kablosu ile bağlanmayı başardım. kalibrasyon ayarları sıkça bozuluyor ama idare eder gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari