yağız müd' Alıntı:kaç güne gelir sizce ?![]()
yağız müd' Alıntı:ilk defa bu kadar uzun sürdü kargom 12 gün ucakta kaldı paket 4 kg dı gele gele 1kg gelecek zayıflamaktanbu arada benim kargoya 177 lira gümrük geldi fax felan isterlermi ?
yağız müd' Alıntı:hobbyking uluslar arasından aldım ilk defa içine fatura koyuyorlarmı ? eu warehouseden aldım gerçekten hızlıydı
Elbette tebliğ ederler size takip etmeniz yeter ama öyle bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.yağız müd' Alıntı:kutu üstünde yazmıyorsa ve takıldıysa nasıl haberim olur ptt takip ten anlayabilir miyim ?
yağız müd' Alıntı:sizce akibeti ne olur?![]()
Cumartesi dağıtım yapmıyorlar diye biliyorum. Ama takip edin dağitıma çıkarsa yazaryağız müd' Alıntı:C.tesi alabilir miyim acaba?
FERDİ İKİZ' Alıntı:Arkadaşlar 15 dolarlık Banggood siparişi verdim. Paket şu an, bulunduğum ilde yani Elazığ'da. Ama diğer siparişlerim gibi 2-3 içinde teslim edilmedi. Günlerdir alamadım. Takip kodundan görünen durumu altta. Ben ilk kez böyle bir beklemeyle karşılaşıyorum, sebebi ne olabilir?
Bir de ne zaman alabilirim?
Aliexpres'ten bisiklet için zincir temizleyici aparat almıştım, 4 dolarlık küçük bir paketti. O sipariş şu an gümrükteymiş, acaba onun gelmesini bekleyip ikisini birden teslim etmeyi mi düşünüyorlar?[attachimg=1]