Tamer Öztürk' Alıntı:Siparişim ayın 4 ünde kargoya verildi hala Türkiyeye giriş yapmadı bugün 18 gün oldu.Normalde 15 günde KKTC'ye sevk edilip teslim alıyordum.Kargo 2.5kg ağırlığında.İlk defa bu kadar uzun sürdü.
Avrupa depoda kargo fiyatları daha mı ucuz? Sadece motor eklemiştim siparişe kontrol etme amaçlı, Avrupa depoda daha pahalı bir rakam verdi.2 dolar olan kargo da vardı ama takipsiz.Bilemiyorum.Doğuş' Alıntı:Yılbaşı nedeniyle geçikmelerin olması doğal takip numaranız varsa takip etmeye devam edebilirsiniz. Malesef singapurdan gelen kargolar geç kalabiliyor. En iyisi hobbyking avrupadan satın almak. Gönderildikten sonra iki-beş gün içerisinde ülkeye giriş yapabiliyor. Singapurdan ise 18-25 gün sürebiliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamer Öztürk' Alıntı:Avrupa depoda kargo fiyatları daha mı ucuz? Sadece motor eklemiştim siparişe kontrol etme amaçlı, Avrupa depoda daha pahalı bir rakam verdi.2 dolar olan kargo da vardı ama takipsiz.Bilemiyorum.
Tamer Öztürk' Alıntı:O zaman endişelenmeye gerek yok.Umarım sizin de kargonuz en kısa sürede gelir.Beklemeye devam Allah sabır versin herkese![]()
Tamer Öztürk' Alıntı:Siparişim ayın 4 ünde kargoya verildi hala Türkiyeye giriş yapmadı bugün 18 gün oldu.Normalde 15 günde KKTC'ye sevk edilip teslim alıyordum.Kargo 2.5kg ağırlığında.İlk defa bu kadar uzun sürdü.
Tamer Öztürk' Alıntı:Peki saat kaç gibi giriş yaptı? Normalde uzun sürmüyordu Air Parcel ile ilk defa kargom gelecek.Acaba ağır ve hafif kargoları ayırıyorlar mı? Ondan kaynaklanabilir mi?