- İlgi Alanı
- Uçak
Benim şahsen en sevdiğim kısmın videosu gelsin bakalım 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Video gayet başarılı, net bir şekilde gözüküyorBenim şahsen en sevdiğim kısmın videosu gelsin bakalım![]()
Benim şahsen en sevdiğim kısmın videosu gelsin bakalım
Video gayet başarılı, net bir şekilde gözüküyor![]()
Peki komşulardan hava hücumu diye panikleyen olmadı mı?
Kalan yakıtı boşaltmak için de klnak hattına T ile falan bir saplama yapılamaz mı?
Evren hocam nasolsa deponun kalıbı sende değil mi, 5 - 10 tane yapıver boşalanı atarsın.![]()
![]()
Sistem güzel çalışıyor maşallah.![]()
![]()
Her parça en ince ayrıntısına kadar test ediyor maşallahŞimdilik kanat ucu yakıt tanklarını da ABS olarak basmayı deneyeceğim eğer düzgün basabilirsem bu sezonu kurtardık demektir ??
Oooh ziyaretlerle geçen dolu dolu bir gün olmuşBugün ögleden sonra Hem Luc (mahallenin öbür delisi) hem de Salim amca’nın (yakıtçı baba
) atolyelerine gittim.
Keşke tüm amcalar böyle cömert olsaÇıkarken de amcam elime 25lt Jet A-1 yakıtı tutuşturuverdi ??? tam gazda 45 dakikalık yakıt demektir bubu sezonu kurtarır mı bilmem ama “bitirisen yenisini vericem” dedi giderken ???
Abi yakıtçı babayı sakın bırakma, keramet sahibi o mübarek.Daha çoook bereketi olur emin ol
Keşke biz de bulabilsek , pilci baba , palci baba gibi , dolar böyle giderse zaten babalara kaldık da![]()
Hadi inşallahKafamdaki maiden tarihi olan 25-26 ocak hala mümkün ama biraz zorlayıcı olacak gibi... kısmet diyip işimize bakalım![]()
Acik yazici ile incecik abs basmak!Umman baya sicak memleket belli ki
![]()
Ben de parçalanmadan nasıl çıkacağını merak ediyorumNasıl sonuçlanacak meraktayım![]()
Çıkmayacak adminim, bu köpük ince duvarlı parçaların içini doldurup sağlam ve rijit hale getirmek için, böylece kalıpları alınırkenki işlemlere dayanabilsinler, deforme olmasınlar diye.Ben de parçalanmadan nasıl çıkacağını merak ediyorum![]()