- İlgi Alanı
- Uçak
Ve kuşumuz ilk kez tamamen kendi ayakları üzerinde!
Artık onu kimse tutamazVe kuşumuz ilk kez tamamen kendi ayakları üzerinde!
Artık onu kimse tutamaz![]()

Senin gibi 3D printer hakkını veren çok az modelci gördüm Evren HocamHava giriş kanalı için ilk prototipi tasarlayıp deneme amaçlı olarak bir tane bastım.
Senin gibi 3D printer hakkını veren çok az modelci gördüm Evren Hocam![]()
Evren abi kaliplar isiya dayanikliysa tek parca yaptiktan sonra bu parcayi sicak hava tabancasiyla biraz yunusatarak cikarabilirsiniz sanirim
Valla maşallah daha tam bitmeden bile süper gözüküyor model.İnşallah kırımsız başarılı uçuşları olsun.
Abi acaba herhangi bir filtre sistemi var mı hava girişinde? yoksa sadece ızgaralar yeterli olacak mı?
Aynen Abi soylemek istedigim tamda buydu. Tabi firinda yumusatmak föne gore cok daha mantikliBu söylediğin bana güzel bir fikir verdi, belki de tam olarak söylediğin şeyi düşündüm bilmiyorumPLA 60-70 derecede fazlasıyla yumuşayan bir malzeme. Kalıbı senin söylediğin gibi tek parça olarak PLA dan ama içi boşluklu olacak şekilde yapıp, üzerini fiber kapladıktan sonra hepsini birden fırına koyup 70-80 derecede bir süre tutarsam PLA iyice yumuşayacağı için ezip büküp çıkarma şansım olabilir. Tek soru işareti kalıp ayırıcısının bu sıcaklıkta ne olacağı, ama bu ürün fırınlanan kompozit parçalarda da kullanılıyor, o yüzden dayanıklı olması lazım. Yİne de denemeye değer bir fikir, küçük bir parça ile bir deneme yaparım, teşekkürler
![]()
Aynen Abi soylemek istedigim tamda buydu. Tabi firinda yumusatmak föne gore cok daha mantikliumarim ise yarar