- İlgi Alanı
- Uçak

Hayırdır hafta içi, hafta içi bu ne uçuşu diyecektim ki, cuma gününün orada tatil olduğunu hatırladımPanther yeniden sahada![]()
Özgür bey, Tekrar elinize sağlık.
Siz boş durmazsınız. F-9F Panterin tadilatlarını, ayarlarını vs. yapmak hızınıza yetmez diye düşünüyorum.
Bundan sonraki model varmı kızağa konacak?
Olanaklar elveriyorsa linkteki gibi bir A-10 Thunderbolt II yapımı ve forum ortamında paylaşımını beklemek çok mu ütopik olur?
Panteri izlemeye gelemedik, ama gaz veriyormuş gibi olmasın da: Böyle birşey olursa maiden izleme adına oralara kadar gelebiliriz.
Callsign filan yok. Bu halde uçuşa izin veremeyiz. Ayrıca gerekli ışık sistemleri de yok!
A-10 Kaan Gök ile birlikte yapmayı planladığımız bir modeldi, kendisi pek sever hatta epey bir dökümantasyon da sağlamıştı bana. Ama o proje proje olarak kaldı sadece. Benim de A-10'a karşı bir miktar ilgim olsa da şu aşamada inşaat listesinde ön sıralarda yer almamakta, en azından türbin modeli olarak. Eğer çift türbinli bir model yaparsam o Me-262 olacaktırhatta Pantherden az biraz daha büyük ve iki tane 45 yada da 60 lık motorla uçurulacak bir 262 çoktan çizim dosyalarım arasında yerini aldı
![]()

Görünen o ki, elevatör atımlarının biraz daha kısılıp exponun belki azıcık daha artırılması gerekiyor. Ancak expo artırımı konusunda ben hep temkinliyimdir çünkü abartılı expo modeli sakinleştireceğine azdırabilir.![]()
Alternatif olarak pitch ekseninde bir gyro deneyebilirsin (böyle bir modelde gyro kullanmak hiç ayıp değil merak etme).![]()